Hírek
Tűzijáték és Horror
2009. december 21.

Tűzijáték baleset

Kicsit horrorisztikusra sikerült a Rendőrség bemutatója, melyen a tűzijáték balesetek esetleges következményeit szerették volna bemutatni.

A felvételekre nyugodtan kikerülhetett volna a 18-as karika, megtekintésüket gyenge idegzetű nézőknek sem ajánljuk.

 

Forrás: tv2.hu

 

 
Tájékoztató a tűzijáték termékek felhasználásáról
2009. december 20.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közösen az Országos Mentőszolgálattal a pirotechnikai termékek év végi forgalmazásáról és felhasználásáról illetve az ezt szabályozó jogszabályi változásokról, valamint ezen eszközök okozta jellemző sérülésekről tartott sajtótájékoztatót.

Bővebben...
 
RENDŐRSÉG - Termékriasztások
2009. december 18.

A Rendőrség honlapján pirotechnikai termékekkel kapcsolatos termékriasztások olvashatók, nem csak a szilveszteri időszakban. Érdemes itt előzetesen tájékozódni, nehogy belefusson az ember olyan termékbe amitől baja lehet.

OPAL

 

 
5 ÉVES a BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt
2009. december 10.

2004. december 10.-én indult útjára valami, amire már nagyon sokak vágytak.

5 éves a BOMBAÜZLET Tűzijátékbolt

Megnyílt egy lehetőség azok számára akik az előző évek, évtizedek alatt csak "fűalatt" merték, tudták csinálni azt amit csináltak. A BOMBAÜZLET legalitást teremtett. Attól a naptól kezdve blokkal igazoltan lehetett "pirózni".

A hely a Bukarest utca 5. szám alatt volt alig 10 négyzetméteren. A hely etalon volt a hobbi pirotechnikusokkörében. Sajnos csak volt, mert a 2008.01.01.-től hatályos jogszabályváltozások ellehetetlenítették a pirotechnikai termékek év közbeni forgalmazását.

Terv volt a nagyobb üzlet, mely csak terv maradt. A régi üzlet bezárt, jelentős vásárlói keresletet és űrt hagyva maga után.

A weboldal azonban él és működik, igyekszik hasznos információkkal és érdekességekkel szolgálni a téma iránt érdeklődőknek.

A jogszabályok kedvező irányú változásával, tervezzük az újraindulást. Egyedül a dátum kérdéses.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOMBAÜZLET! 

 

 
VÉGRE ITT AZ ÚJ PIRO RENDELET
2009. november 29.

Megjelent a 263/2009. (XI. 26.) Korm. rendelet mely a A polgári célú pirotechnikai tevékenységek felügyeletérõl szóló 155/2003. (X. 1.) Korm. rendeletet módosítja, de annyira nem érdemes örülni, mert az év közbeni termékforgalmazás kérdése továbbra sem rendeződött.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 8 / 10