Magunkról

Engedje meg hogy pár mondatban bemutassam magam és vállalkozásom. Dobos András vagyok, pirotechnikus. Engem is mint sokakat, már gyerekkorban magával ragadott a "tűzeskedés" varázsa. Az évek múltával a tüzeskedésből hobbi lett, majd hivatás. Azon szerencsések közé sorolhatom magam akiknek a hobbijuk a hivatásuk.

1998-tól kezdődően hivatás sszerűen foglalkozom a pirotechnikával, tagja vagyok a Magyar Pitrotechnikai Társaság elnökségének (MAPIT) és a Pirotechnikusok Érdekvédelmi Szövetségének (PÉSZ), munkámnak folyamatosan részét képezi a pirotechnikával foglalkozó jogszabályok - 155/2003 (X. 1.) pirotechnikával foglalkozó kormányrendelet-  több változtatásának szakmai előkészítése, a hatályos jogszabályt majdan leváltó rendelet elkészítése.

2003-tól saját üzleti vállalkozás keretén belül szervezem zenére koreografált tűzijátékok és különböző pirotechnikával kapcsolatos látványelemek és effektek tervezését, kivitelezését. Szakmailag kiválóan felkészült stábommal eddig több száz eseményen vettem részt, fő- vagy alvállalkozóként, ez idáig baleset- és káresemény mentesen. Pirotechnikai látvány elemeim szerepeltek honi és külföldi filmekben, fotózásokon, rendezvényeken,különböző bemutatókon.

Saját magam által egyedileg tervezett tűzijátékainkban mindig egyediségre és különlegességre törekszem, ezzel biztosítva az üzletfelek hosszútávú megelégedettségét. 2002-től kezdődően minden évben látogatást tettem Kínában, hogy első kézből ismerhessem meg a legújabb fejlesztéseket és technikákat, stílusokat.

Amennyiben pirotechnikai témakörben bármiben segítségére lehetek, kérem keressen, akkor is ha csak egy ötletre vagy szakmai véleményre kíváncsi. Köszönöm megtisztelő figyelmét, a mihamarabbi személyes találkozásban bízva.

Üdvözlettel: Dobos András

REFERENCIÁK (a teljesség igénye nélkül)